Τελετή αγιασμού των υδάτων στο Ναυτικό Όμιλo Δήλεσι (foto & video)

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 μετά τη θεία λειτουργία 
και την ακολουθία του μεγάλου αγιασμού στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής έγινε η καθιερωμένη τελετή Καθαγιασμού των υδάτων και ρίψη του Τιμίου Σταυρού  στο Ναυτικό Όμιλο Δήλεσι .

Mε τον πολύ καλό καιρό για σύμμαχο αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες κατέκλυσαν το λιμανάκι από νωρίς το πρωί.

Ο Πατήρ Ευάγγελος αγέρωχος όπως πάντα χοροστάτησε της λειτουργίας και του καθαγιασμού των υδάτων.

Το παρόν έδωσαν από το δήμο ο δήμαρχος Τανάγρας κος Β. Περγάλιας , οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Καμπιώτου και Η. Δημητρίου , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Γ. Βουγέσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ε.  Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη , Α. Ανυφαντής , Χ. Σαμουρέλης , Ε. Στρατή-Πινήτα , και Λ. Μαυράκης , καθώς και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Οινοφυτων κα Η.  Λιάπη και ο τοπικός σύμβουλος κος Ι. Καμινιώτης.

Επίσης παραβρέθηκαν και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Δήλεσι.

Μετά την τελετή ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Δήλεσι κος Δημήτρης Χαμαϊδής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα μέλη του ομίλου.


foto : 
video : -----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας