ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

Χιλιάδες Δηλεσιώτες και κάτοικοι από τις γύρω περιοχές παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στη Ζωοδόχο Πηγή και τον Αγιασμό των Υδάτων που ακολούθησε στο λιμάνι του Δηλεσίου.

Όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας, έστω και άθελά τους, έστειλαν με την παρουσία τους το δικό τους μήνυμα στις Αρχές του τόπου, που δεν είναι άλλο από την επιθυμία τους να ζήσουν στην περιοχή. Εμείς συμπληρώνουμε πως σίγουρα τους αξίζει ένα αναβαθμισμένο Δήλεσι και ένα ανθρώπινο περιβάλλον για τη δημιουργία του οποίου όμως πρέπει να γίνουν πολλά.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι και η χώρα και ο Δήμος Τανάγρας, αλλά και το παραμελημένο Δήλεσι θα τα καταφέρουν.

Εμείς από το «ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» ευχόμαστε  στη νέα χρονιά το Φως των Θεοφανίων να φωτίσει όλους και κύρια όσους έχουν αποκτήσει αξιώματα με την ψήφο των πολιτών. 


Δήλεσι, 06 Δεκεμβρίου 2016
Για το «ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΑΣΩΠΟΣ - ΔΗΛΕΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας