«Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» απο τη Θεατρική Ομάδα Οινοφύτων «Δημοσθένης Λιάπης»







Η Θεατρική Ομάδα Οινοφύτων «Δημοσθένης Λιάπης», παρουσιάζει το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα». 

Μια ιστορία για την αγάπη, την ελπίδα και την καλοσύνη… την αγάπη, που μ’ αυτή μπορούμε να φωτίσουμε και να ζεστάνουμε ολόκληρο τον κόσμο… την ελπίδα, που πρέπει πάντα να έχουμε και πάντα να σκορπίζουμε γύρω μας… την καλοσύνη, που όσο υπάρχει στην καρδιά μας, θα βρίσκουμε μα και θα χαρίζουμε πάντα την αγάπη… κι όχι μόνο τις γιορτινές μέρες…

Αφήγηση: Ευαγγελία Αθανασούλη – Δημήτρης Θεοδώρου.
Συμμετέχει η μικρή Αθηνά Σταματοπούλου.

Δίνουμε ραντεβού με τους μικρούς -αλλά και τους μεγάλους- μας φίλους την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, στον προαύλιο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Οινοφύτων [στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της ΔΕ Οινοφύτων Δήμου Τανάγρας] και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 16:00, στην πλατεία Σχηματαρίου [στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ «Χριστούγεννα στην πλατεία», που διοργανώνουν ο Εμπορικός και Επαγγελματικός σύλλογος Σχηματαρίου, η ΔΗΚΕΤ και ο Δήμος Τανάγρας].

Σας περιμένουμε… Καλές Γιορτές…












--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας