Οι μοτοσικλετιστές της Χαλκίδας διοργανώνουν πρωτότυπη εκδήλωση






Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδαςδιοργανώνει Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη μοτο-εκδήλωση για την ενίσχυση του "Ιδρύματος Γεωργιάδη", που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στη Χαλκίδα.
Με σημείο συνάντησης τον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διοικητήριο Χαλκίδας) θα ξεκινήσει μία μοτοβόλτα διαφορετική από τις άλλες. Τα μέλη της ΑΜΛΕΧ φοράνε το κράνος τους και τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή τους και μεταφέρουν στη πόλη το γιορτινό κλίμα των ημερών και το μήνυμα «LIVE NOW, LOVE THE JOURNEY, RIDE SAFELY».
Με το τέλος της μοτοβόλτας, συγκεντρώνονται στο αρχικό σημείο εκκίνησης στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, όπου παρακολουθούν την θεατρική παράσταση «LIVE, LOVE, RIDE», μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανένας μοτοσικλετιστής!
Με κεντρικό σύνθημα "Το κράνος σου πάει", η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό και ιδιαίτερα στους εφήβους, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.
Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται σε όλους και ιδιαίτερα στους μοτοσικλετιστές - νέους αναβάτες, υπενθυμίζοντας ότι η εκπαίδευση και η απόκτηση οδηγικής συνείδησης και συμπεριφοράς είναι προτιμότερη απ την άγνοια κινδύνου...το κράνος απαραίτητο και ο σκοπός κοινός.
Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της εκδήλωσης θα εκφραστεί μέσω της συγκέντρωσης χρημάτων σε ένα κουμπαρά, στον οποίο ο καθένας θα βάλει ότι ποσό επιθυμεί, για την ενίσχυση του  "Ιδρύματος Γεωργιάδη". Ο κουμπαράς θα δοθεί μετά το τέλος της παράστασης σε εκπρόσωπο του ιδρύματος. 
Η ώρα της συνάντησης για την μοτοβόλτα έχει οριστεί στις 6 το απόγευμα και ή ώρα έναρξης της θεατρικής παράστασης στις 7:30 το απόγευμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στη βόλτα είναι η κατοχή προστατευτικού κράνους.




http://www.egnomi.gr/












---------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας