Επιμόρφωση Εκπαισευτικών στις Πρώτες Βοήθειες στο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου

 ​Στα πλαίσια της επιμόρφωσης και ενημέρωσης των εκπαιδευτικών και των γονέων τους, το σχολείο διοργάνωσε σε συνεργασία με το Τοπικό Παράρτημα Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σεμινάριο 14ων ωρών εκτός σχολικού ωραρίου, ώστε να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί τις  Πρώτες Βοήθειες που πρέπει να προσφερθούν σε περίπτωση ατυχήματος. Στους εκπαιδευτικούς  χορηγήθηκε Πανευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών 3ετούς διάρκειας.

    Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή και η βοήθεια σε οργανωτικό επίπεδο του κ. Μίμη (ΑΜΠΤΕΛ ΣΑΛΑΜ ΕΛ ΣΑΙΕΝΤ), ο οποίος βοήθησε έμπρακτα δείχνοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη του για το σχολείο και τα παιδιά.

    Στο Πρόγραμμα πήραν μέρος 13 εκπαιδευτικοί του σχολείου και 3 γονείς.----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύλληψη στο Σχηματάρι για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φοβερό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στην Εγνατία

Αύξηση-ρεκόρ κατά 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ