Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στο Δήλεσι με φουσκωτό !!!





Και ο Άγιος Βασίλης ήρθε στο Δήλεσι με φουσκωτό !!!!


Μια πρωτότυπη ιδέα που υλοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Δήλεσι.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε και εφέτος στην πλατεία Δηλεσιού για να υποδεχτούμε τον Άγιο Βασίλη και να ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη , τον χιονάνθρωπο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Έκαναν  face painting  , ζωγράφισαν , έκαναν τις γιορτινές αγορές τους και ζεστάθηκαν με τα ζεστά ροφήματα και το τσίπουρο που τους προσφέραν σύλλογοι της περιοχής.

Από τον δήμο παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Οινοφυτων κα Γωγώ Καμπιώτου , η πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη , η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Οινοφυτων κα Ηλιάνα Λιάπη οι οποίες και διοργανώσαν την υπέροχη βραδιά.


Επίσης ο αντιδήμαρχος Σχηματαριου κος Δημητρίου Ηλίας , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Βουγέσης Γεώργιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανυφαντής Αλέξανδρος , Σαμουρέλης Χρήστος , Αναστασίου Ιωάννης και Μαυράκης Λάζαρος.

Στην εκδήλωση βοήθησαν και έδωσαν το παρόν οι εθελοντικές δυνάμεις Σχηματαρίου.

















































--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό