Σύλληψη στο Δήλεσι για αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:
Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα, δύο στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Ημεδαπός στο Καρπενήσι από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Ε’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή φυλάκιση δύο (2) ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα:
  • δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού & του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς αντίστοιχα, καθώς και
  • ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας & του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης,
για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Επιπλέον, ένας εκ των αλλοδαπών, στερούταν των απαραίτητων εγγράφων, που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
Ημεδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.
Έξι (6) αλλοδαποί και ειδικότερα, τρεις σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο στην Άμφισσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και ένας στη Λιβαδειά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Ημεδαπός σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για αντίσταση, απείθεια και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.
Τρεις (3) ημεδαποί σε περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Τέλος, ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για επαιτεία.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.










------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας