Νέα περιβαλλοντική απειλή στο Δήμο Τανάγρας – Αντιστέκονται δυναμικά οι κάτοικοι

Μεγάλη κινητοποίηση από τον Δήμο Τανάγρας και τους κατοίκους κατά της απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας που εγκρίνει τους περιβαλλοντικούς όρους του Κέντρου  προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων συγκεκριμένης εταιρείας που βρίσκεται στη θέση «Καλό Πηγάδι» της Τ.Κ. Τανάγρας του Δήμου Τανάγρας.
Τόσο η Δημοτική Αρχή, όσο και οι κάτοικοι του Δήμου Τανάγρας είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι, καθώς η περιοχή είναι επί σειρά δεκαετιών επιβαρυμένη με ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική ζημία και το πρόβλημα της μόλυνσης του Ασωπού ποταμού συνεχίζει να απλώνεται σαν μαύρη σκιά πάνω από τον Δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Για τον λόγο αυτό, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 η Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Τανάγρας, καταδίκασε την απόφαση αυτή με σκοπό να προστατέψει την περιοχή και τη ζωή των ανθρώπων της που δεν δέχονται άλλη υποβάθμιση.
Οι τοπικοί φορείς του Δημοτικού Διαμερίσματος Τανάγρας, του Δήμου Τανάγρας, σας προσκαλούν στο Συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 στην πλατεία του χωριού μας προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για το νέο περιβαλλοντολογικό κίνδυνο που πρόκειται να απειλήσει τον τόπο μας με την διαχείριση επικινδύνων αποβλήτων.
7
8
4
6


http://www.lay-out.gr/


-------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύλληψη στο Σχηματάρι για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φοβερό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στην Εγνατία

Αύξηση-ρεκόρ κατά 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ