ο Δήμαρχος Τανάγρας στο 5ο ετήσιο Συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Βερολίνο




Στο 5ο ετήσιο Συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με τίτλο «Η τοπική αυτοδιοίκηση σπάει το τείχος της κρίσης», που πραγματοποιείται στο Περιφερειακό Κοινοβούλιο του Βερολίνου από τις 4 μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, συμμετέχει ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλειος Περγάλιας
Στη Συνέλευση γίνονται συζητήσεις εργασίας με θεματικές που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη, τη συμμετοχή και ενσωμάτωση μεταναστών, τη διαχείριση απορριμμάτων – πράσινη πόλη, τον τουρισμό, την προοδευτική ενεργειακή πολιτική και τις νεοφυείς επιχειρήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η Ελληνογερμανική Συνέλευση, μέλος της οποίας είναι ο Δήμαρχος Τανάγρας και περίπου 30 ακόμη Έλληνες Δήμαρχοι, εργάζεται υπερκομματικά και συμβάλλει με την εργασία της στην αποδόμηση υφιστάμενων στερεοτύπων και στη βιώσιμη διασύνδεση των δύο πλευρών υπό το πνεύμα της ευρωπαϊκής ιδέας. 
Από τη συνεργασία προκύπτουν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που προωθούν την αλληλοκατανόηση και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με στόχο την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.












----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας