Συνελήφθη με χασίς 31χρονος στο Σχηματάρι




Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, σε 27χρονο ημεδαπό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, ομοίως από αστυνομικούς τηςΒ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, σε 44χρονο ημεδαπό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε 31χρονο ημεδαπό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, τα οποία περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος στη τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, σε 27χρονο ημεδαπό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.





------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό