24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ





Η Γραμματεία Θήβας του Π.Α.ΜΕ στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό της ομοσπονδίας ΟΕΦΣΕΕ, του Συνδικάτου Φαρμάκου Βοιωτίας-Εύβοιας-Αυλώνα και των εργαζομένων της επιχείρησης <ΣΑΡΑΝΤΗΣ> στα Οινόφυτα, που διεκδικούν αγωνιστικά την ανάκληση των έξι απολύσεων που έκανε η εργοδοσία.
Χαιρετίζουμε την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή τρίωρη στάση εργασίας, η οποία με απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας της ΓΣ των εργαζομένων, μετατράπηκε σε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ.
Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την παρέμβαση της εργοδοσίας. Συγκεκριμένα δύο διευθυντικά στελέχη (γυναίκες) έπεσαν με τα αυτοκίνητα τους πάνω στους εργαζομένους που βρίσκονταν στην πύλη του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο συνάδελφοι.
Καλούμε τους συναδέλφους στην επιχείρηση <ΣΑΡΑΝΤΗΣ> ανεξαρτήτως σχέσεως εργασίας (μόνιμοι , εργολαβικοί κλπ), να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο Φαρμάκου και αποφασιστικά με καλή οργάνωση να συνεχίσουν για την ανάκληση των απολύσεων και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.




http://permisospress.blogspot.gr/




-----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά -της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας