ΑθλητικόςΣύλλογος Καπετάν Λιάπης Συμμετοχή σε τουρνουά στη Βουλγαρία









                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου στο διεθνές τουρνουά
«ΝΤΙΝΚΟ ΠΕΤΡΟΦ»


Στο διεθνές τουρνουά «ΝΤΙΝΚΟ ΠΕΤΡΟΦ», στη πόλη της Στάρα Ζαγόρα στη Βουλγαρία, συμμετείχε η ομάδα πάλης του Α.Σ. «Καπετάν Ι. Λιάπη».
            Οι αθλητές του συλλόγου απέκτησαν τεράστιες εμπειρίες διότι το συγκεκριμένο τουρνουά είναι χαρακτηρισμένο ως πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού οι συμμετέχουν πάνω από δεκαπέντε χώρες.
            Ο αθλητικός σύλλογος «Καπετάν Ι. Λιάπης» έλαβε πρόσκληση για να συμμετέχει στους συγκεκριμένους αγώνες από την Βουλγάρικη ομοσπονδία πάλης . Η διοίκηση του συλλόγου αποδέχθηκε τη πρόσκληση, φρόντισε για τις σχετικές διαπιστεύσεις  και συμμετείχε με τρεις αθλητές.
            Την αποστολή αποτελούσαν ο προπονητής του συλλόγου Σερετίδης Ιωάννης και οι αθλητές:   Οικονομίδης Γεώργιος ,  Μπαϊρακτάρης Πέτρος και  Μπιλάλι Σέρτζιο  .
 Ο Οικονομίδης Γεώργιος κατέκτησε την έβδομη θέση. Το πείσμα και η μαχητικότητα του αθλητή εντυπωσίασε τους διοργανωτές  γι΄ αυτό και  βραβεύτηκε από την Βουλγάρικη ομοσπονδία ως ο καλύτερος ξένος αθλητής
            Μεγάλος άτυχος των αγώνων ήταν ο Μπαϊρακτάρης Πέτρος ο οποίος αν και κέρδιζε αρχικά στην πρώτη περίοδο τον βούλγαρο αθλητή έχασε στη δεύτερη περίοδο και  κατέκτησε την Πέμπτη θέση . Ο αθλητής από τα Οινόφυτα έδειξε τρομερά ψυχικά χαρίσματα αγωνιζόμενος με πάθος και αποφασιστικότητα.
             Μεγάλη εμπειρία  και για το Σέρτζιο   ο οποίος πήρε το βάπτισμα του πυρός συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνες . Ο Σέρτζιο έδειξε φοβερά  χαρίσματα παρά την έλλειψη αγωνιστικής εμπειρίας .
            Οι αθλητές  έμειναν κατενθουσιασμένοι από τους αγώνες και τις στιγμές που έζησαν εκφράζοντας την επιθυμία  να συμμετέχουν ξανά σε αγώνες αντίστοιχης διοργάνωσης. Επίσης, μεγάλη ήταν η ικανοποίηση των αθλητών με τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τόσο μεγάλους αγώνες όπως  και από τη φιλοξενία της βουλγάρικης ομοσπονδίας. Οι αθλητές, ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Χαρατσή Αθανάσιο ο οποίος συμμετείχε στην  αποστολή των Οινοφύτων κάνοντας ως διερμηνέας.





------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό