Αδιαφορία αναισθησία και θράσος στο Δήλεσι
Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 7:00 το πρωί αυτή ήταν η εικόνα δίπλα από την είσοδο της παιδικής χαράς στην πλατεία Δηλεσίου.

Πολλές φορές καταφερόμαστε κατά των υπευθύνων του δήμου για θέματα καθαριότητας στο Δήλεσι , αλλά η αναισθησία και η αδιαφορία του ανεγκέφαλου που είχε το θράσος να αφήσει τα σκουπίδια του στην πλατεία έξω από την παιδική χαρά σε βγάζει από τα ρούχα σου.

Αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία και τα παιδιά μας παράτησε τα σκουπίδια του  δίπλα στον κάδο ανακύκλωσης των φιαλών , ξέροντας σίγουρα ότι τα αδέσποτα θα τα μοιράσουν σε όλη την πλατεία.

Είχε τα θράσος να τα παρατήσει σε σημείο που έχει όλες τις ώρες κίνηση και μάλλον δεν τον είδε κανένας… ???

Οι κάδοι του δήμου είναι 30 μέτρα πιο πάνω αλλά ο ανεγκέφαλος βαριόταν να τα πάει εκεί.

Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο τύπος είναι από αυτούς που γκρινιάζουν ότι το Δήλεσι είναι βρόμικο …

Τώρα όσο αφορά το γιατί δεν τα μάζεψε το απορριμματοφόρο έχει το ελαφρυντικό ότι τις Τετάρτες λόγο της λαϊκής δεν περνάει από το συγκεκριμένο δρόμο .

Ντροπή ….


Αν δεν προσπαθήσουμε να κρατήσουμε καθαρό το Δήλεσι  εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση αυτή από τους παραθεριστές του Σαββατοκύριακου που πετανε από το παράθυρο του αυτοκίνητου τις σακούλες των σκουπιδιών έξω από τους κάδους.Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύλληψη στο Σχηματάρι για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φοβερό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στην Εγνατία

Αύξηση-ρεκόρ κατά 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ