Συνελήφθησαν δύο ROMA για διάπραξη κλοπών και φθορών ξένης ιδιοκτησίας στο Σχηματάρι




Εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών από οικίες

Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών

Συνελήφθησαν, προχθές (07-03-2015) το απόγευμα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 20 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν τους ανωτέρω να έχουν φορτώσει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 35χρονου, τέσσερα (4) κλιματιστικά, ένα dvd player και δύο (2) συσκευές θέρμανσης (ηλεκτρικές σόμπες).

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες, νωρίτερα προχθές το απόγευμα, αφαίρεσαν τις ανωτέρω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, από τρεις οικίες στην ανωτέρω περιοχή.

Η συνολική χρηματική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων και των φθορών που προκλήθηκαν στις προαναφερόμενες οικίες, υπερβαίνει τις (5.000) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως επίσης και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 35χρονου .

Την έρευνα και τ o προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας