ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ





Μάρτιος 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προς τους εργαζόμενους του Δήμου και το λαό της περιοχής,
Φίλες και φίλοι εργαζόμενοι στο Δήμο,
Η απόφαση του Δημάρχου και της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δήμο για την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης των εργαζομένων δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία».
Η νέα Διοίκηση του Δήμου έχει δώσει «δείγματα γραφής» συνέχισης της ίδιας πολιτικής με τις προηγούμενες διοικήσεις. Μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, παραχώρηση τομέων και εργασιών σε εργολάβους κ.λ.π.. Ψήφισε έναν προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα για το 2015 λιτότητας και περικοπών στις δαπάνες, όπως προβλέπονται από τις κατευθύνσεις του Υπουργείου. Μόνο για τις δαπάνες μισθοδοσίας προσωπικού οι περικοπές ανέρχονται σε 600 χιλ. ευρώ το 2015.
Σ’ αυτές τις αποφάσεις έχουν συναινέσει όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εκτός φυσικά της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι όλες τις παρατάξεις στο Δήμο, πλην της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, τις στηρίζουν τα κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ζητήσαμε ο Δήμος να διεκδικήσει τα οφειλόμενα από τον κρατικό προϋπολογισμό, να διεκδικήσει προσλήψεις προσωπικού για τις ανάγκες του Δήμου με μόνιμη και σταθερή δουλειά, με δικαιώματα.
Όμως οι θέσεις μας αυτές έρχονται σε αντίθεση όχι μόνο με την πολιτική της Δημοτικής Αρχής και των δορυφόρων της αλλά και με την πολιτική των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Φίλες και φίλοι εργαζόμενοι του Δήμου Τανάγρας,
Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής για την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης παραβιάζει το νόμο. Κυρίως όμως προσβάλλει την τιμή, την ηθική και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και σαν τέτοια πρέπει να απορριφθεί από το σύνολο των εργαζομένων. Έχει όμως και συγκεκριμένους στόχους την αποδόμηση των υπηρεσιών του Δήμου και την παράδοση τους στους ιδιώτες με ολέθρια αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο τους και να αποκρούσουν αυτή την επίθεση. Καλούμε το λαό της περιοχής να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους του Δήμου.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Τανάγρας είναι στο πλευρό των εργαζομένων, στον αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για την αποκατάσταση όλων των απωλειών που είχαν στην περίοδο της κρίσης, για δουλειά με αξιοπρέπεια.
Ήδη ζητήσαμε την σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα  την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης.
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας