Στο εκλογοδικείο θα κριθεί η έδρα της Ν.Δ. στη Βοιωτία




Απορριπτική ήταν η απάντηση του Εκλογοδικείου στην ένσταση του πρόεδρου του ΛΑΟΣ Γεωργίου Καρατζαφέρη και του κόμματος Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες κατά των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014.
Παράλληλα, για τις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 κατατέθηκαν στο Εκλογοδικείο τρεις ενστάσεις κατά της εκλογής των βουλευτών Ευάγγελου Μπασιάκου (ΝΔ) και της Αικατερίνης Μάρκου (Ποτάμι).
Κατά του βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ. Ευάγγελου Μπασιάκου, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν έλαβε 3.444 σταυρούς κατατέθηκαν δύο ενστάσεις.
Η πρώτη κατατέθηκε από τον α΄ αναπληρωματικό βουλευτή του ίδιου κόμματος και της ίδιας εκλογικής περιφέρειας Γιάννη Καράμπελα με 3.401 σταυρούς. Ο κ. Καράμπελας υποστηρίζει, μεταξύ των άλλων ότι κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων υπήρξαν λάθη, ενώ σε άλλα ψηφοδέλτια δεν υπάρχει η μονογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου, με συνέπεια να είναι άκυρα.
Πιό συγκεκριμένα ο Γ. Καράμπελας ζητά να καταμετρηθούν υπέρ του 3.417 ψηφοδέλτια και στον κ. Μπασιάκο 2.763 ψηφοδέλτια,
Η δεύτερη ένσταση κατατέθηκε από τον β΄ αναπληρωματικό βουλευτή της ΝΔ Βοιωτίας Ανδρέα Κουτσούμπα ο οποίος έλαβε 3.384 σταυρούς και στρέφεται τόσο κατά του κ. Μπασιάκου, όσο και κατά του κ. Καράμπελα.


http://viotianet.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ