Συνελήφθη 60χρονος για κλοπή βιβλίων από αποθήκη εκδοτικού οίκου στο Σχηματάρι




Συνελήφθη, χθες (20-03-2015) το απόγευμα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ένας 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν χθες το απόγευμα τον 60χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποία ήταν έμφορτο με τριάντα τέσσερα (34) χαρτοκιβώτια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 60χρονος είχε αφαιρέσει τα παραπάνω χαρτοκιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά (204) βιβλία, αξίας (300) περίπου ευρώ, από αποθήκη εκδοτικού οίκου στην ανωτέρω περιοχή, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.

Τα χαρτοκιβώτια με τα βιβλία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 60χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής .

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό