Συνελήφθη 28χρονος Αλβανός για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων στον Άγιο Θωμά




Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα, βάρους -500- κιλών, τα οποία είχε αφαιρέσει από συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων της περιοχής, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του

Συνελήφθη, στις (01-02-2015) το μεσημέρι στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν χθες το μεσημέρι τον 28χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποία ήταν έμφορτο με διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 28χρονος, νωρίτερα χθες το μεσημέρι, αφαίρεσε τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα, βάρους (500) κιλών, από συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων της περιοχής, ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού.

Τα μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 28χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής .

Την έρευνα και τ o προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό