62 οι υποψήφιοι Βουλευτές στην Π.Ε. Βοιωτίας
Με το Π.Δ. 173/2014 που δημοσιεύθηκε στο 277Α Τεύχος της Εφημερίδας της Κυβέρνησης προκηρύχθηκαν γενικές Βουλευτικές εκλογές και ορίσθηκε ημέρα διενέργειας της ψηφοφορίας η Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

 Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, κ. Φανής Παπαθωμά, έχουν καθοριστεί τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας για τη διενέργεια των εκλογών. 

Στους εκλογείς θα γίνει γνωστό που ψηφίζουν από πρόγραμμα ψηφοφορίας που θα εκδώσουν οι Δήμοι του Νομού, 3 μέρες πριν την εκλογή. 

Από το πολυμελές Πρωτοδικείο Λιβαδειάς ανακηρύχτηκαν 62 υποψήφιοι Βουλευτές. 

Ο αριθμός των βουλευτικών εδρών της Εκλογικής Περιφέρειας του Νομού Βοιωτίας είναι τρεις. 

Ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων του συνδυασμού σημειώνοντας στο ψηφοδέλτιο με ένα σταυρό προτίμησης παραπλεύρως του ονόματος τους με μελάνι μαύρης ή γαλάζιας απόχρωσης.

 Για το Νομό Βοιωτίας συστάθηκαν 208 εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν 107.503 βασικοί εκλογείς. Μαζί με Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Κρατούμενους το σύνολο των εκλογέων είναι 107.916. 

Η ψηφοφορία σύμφωνα με τη Νομοθεσία για την Εκλογή Βουλευτών (Π.Δ. 26/2012 ΦΕΚ 57Α /15-3-2012) θα διεξαχθεί από ώρα 07:00 – 19:00. 

Στην ψηφοφορία δεν θα συμμετέχουν οι νέοι εκλογείς που έχουν γεννηθεί κατά το έτος 1997. 

Το βράδυ των εκλογών κάθε εισερχόμενο στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας τηλεγράφημα αποτελεσμάτων, αφού μεταδοθεί στο ΥΠ.ΕΣ., θα καταχωρείται αμέσως από συνεργείο υπαλλήλων σε Η/Υ και θα μεταδίδεται για τη πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών και των ΜΜΕ του Νομού μέσω Internet (www.pste.gov.gr). 

Με τον ίδιο τρόπο θα μεταδίδονται και συγκεντρωτικά αποτελέσματα του Νομού. 

Η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Φανή Παπαθωμά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 «Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών. Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμά τους και να καθορίσουν οι ίδιοι το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας, επιλέγοντας κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση και την αβεβαιότητα δίνοντας αναπτυξιακές προοπτικές και αξιοπρέπεια στο λαό που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια».


http://thivanews.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας