Νέα νίκη για την ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ με 3-0





Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις η ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

Μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα στις Ερυθρές με την Δάφνη Ερυθρών και τελικό σκορ 2-2 με τη Δάφνη να ισοφαρίζει στο 100’ ενώ ο διαιτητής είχε δείξει καθυστερήσεις μόνο 4 λεπτά και όχι 10 , η ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ εμφανίζεται πιο δυνατή και πιο δεμένη στο πρωτάθλημα.

Το ΔΗΛΕΣΙ έδωσε ένα καταπληκτικό αγώνα , είχε συνεχεία την πρωτοβουλία και πολλές ευκαιρίες με όλους τους παίχτες να πετάνε στο χορτάρι , κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ  με 3-0

Τα γκολ έβαλαν :
Ο Κων/νος Κώνστας στο 36’ και
ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος στο 75’ και το στο 89’ ο οποίος είναι πλέον στην δεύτερη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 γκολ !!!
οι σκορερ του αγώνα  Π. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ & Κ. ΚΩΝΣΤΑΣ

Στον πάγκο ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Θάνος στον δεύτερο του αγώνα κρατάει την ομάδα ενωμένη , ετοιμοπόλεμη και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Ο coach ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΝΟΣ

  Για το ΔΗΛΕΣΙ έπαιξαν : Τσιτσιπάνης, Μπούντουζα, Χρήστου, Πένεφ, Λάττας, Ρεσβάνης, Κώνστας, Θάνος, Πατούχος, Φραντζεσκάκης (70’  Νταής) και Ζαφειρόπουλος. 
Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ στο stereasports :
«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Είχαμε και την τύχη να βρούμε τον αντίπαλο χωρίς παιχνίδια και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερο ρυθμό στον αγώνα. Στην επανάληψη ο αντίπαλος ανέβασε την απόδοσή του αλλά εμείς είχαμε καλή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να μην μας κάνει την κλασική φάση για γκολ και με την ποιότητα που διαθέτουμε καθαρίσαμε το παιχνίδι».




Ο επόμενος αγώνας της ομάδας είναι το Σάββατο  24/01 στο Δίστομο με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ



Χορηγοί   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ


Υποστηρικτές   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας