Έκρυψαν την ηρωίνη στην καρότσα του αγροτικού



Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ROMA στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών Βοιωτίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους (92) γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη, στον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο του αμαξώματος (καρότσα) Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου που επέβαιναν οι συλληφθέντες

Συνελήφθησαν, στις (03-12-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 36, 32 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους δράστες, οργανώθηκε χθες το απόγευμα επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 32χρονου και ακινητοποιήθηκαν.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω όχημα, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη (καβάτζα) και κατασχέθηκε, στον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο του αμαξώματος (καρότσα) και συγκεκριμένο στο εσωτερικό μέρος της πόρτας αυτού, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα άκοπης ηρωίνης σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (92) γραμμαρίων.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου και του 32χρονου και κατασχέθηκαν, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, το οποίο προερχόταν από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών ουσιών, ενώ ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό