Ρουμάνοι έκλεψαν μοτοσικλέτα από τα Οινόφυτα
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας από την περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας

Δράστες είναι δύο (2) υπήκοοι Ρουμανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής τροχοφόρου και της παράβασης του νόμου περί όπλων

Κατασχέθηκαν η κλεμμένη μοτοσικλέτα και ένα στιλέτο

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας από την περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Δράστες είναι δύο (2) υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 35 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής τροχοφόρου και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα χθες (22-12-2014) το απόγευμα, αστυνομικοί της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντόπισαν σε περιοχή των Οινοφύτων τους δύο αλλοδαπούς να επιχειρούν να φορτώσουν σε φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 27χρονου, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία όπως προέκυψε είχε δηλωθεί η κλοπή της από τον 33χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη της, την 13-12-2014, στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν η ανωτέρω κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, καθώς και ένα στιλέτο, συνολικού μήκους (29) εκατοστών, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου .

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας