Ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο στην Ερέτρια



Το Σάββατο το βράδυ , 25/10 στις εννέα παρά τέταρτο το βράδυ σημειώθηκε πρωτοφανής ληστεία με Καλάσνικοφ στην αγορά της Ερέτριας, στην οδό Φιλοσόφου Μενεδήμου, σε κοσμηματοπωλείο.
Σύμφωνα με το Evia-press.gr oι ληστές που ήταν τέσσερις τον αριθμό, φορούσαν κράνη και αποβιβάστηκαν απο επιβατικό Ι.Χ. το οποίο πάρκαραν ακριβώς μπροστά απο το κοσμηματοπωλείο, είχαν στην κατοχή τους καλάσνικοφ και βαριοπούλα.
Με το καλάσνικοφ άνοιξαν πύρ κατά της βιτρίνας ανοίγοντας μεγάλη τρύπα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και άρχισαν να παίρνουν τα κοσμήματα μέσα απο την τρύπα ενώ ο άλλος ληστής χτυπώντας την πόρτα η οποία ανοίγει με μπουτόν απο μέσα κατάφερε να την παραβιάσει.
Μέσα στο κοσμηματοπωλείο βρισκόταν η ιδιοκτήτρια η οποία εκείνη την ώρα μάζευε τα κοσμήματα και τα έβαζε στο χρηματοκιβώτιο την στιγμή που εμφανίστηκαν οι ληστές. Τρομοκρατημένη η ιδιοκτήτρια κρύφτηκε σε ένα μικρό δωματιάκι καθώς οι ληστές εισήλθαν στο χώρο και άρχισαν να αδειάζουν τις προθήκες και να παίρνουν οτι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους, μάλιστα την απείλησαν οτι αν βγεί απο εκεί θα την σκοτώσουν.
Επειδή το περιστατικό σημειώθηκε σχετικά νωρίς και πριν καλά καλά αδειάσει η αγορά της Ερέτριας, αρκετά μαγαζιά δεν είχαν προλάβει να κλείσουν με αποτέλεσμα απο τους πυροβολισμούς και την αναστάτωση κάποιοι έμποροι και θαμώνες παρακείμενου καφενείου να πεταχτούν έξω, μπροστά στην θέα όμως των όπλων όλοι ξαναμπήκαν μέσα φοβούμενοι για την ζωή τους.
Μόλις οι ληστές ολοκλήρωσαν την συλλογή των κοσμημάτων επιβιβάστηκαν και πάλι στο αυτοκίνητο και έφυγαν σαν κύριοι με κατεύθυνση την οδό Αρχαίου Θεάτρου και πιθανώς την Νέα Ερέτρια, ενώ κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν και τον αριθμό του αυτοκινήτου το οποίο όμως αναμένεται να είναι είτε κλεμμένο ή να φέρει κλεμμένες πινακίδες.
Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία:
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (25-10-2014) το βράδυ, αφού εισήλθε ο ένας εξ αυτών, σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής, στην Ερέτρια Ευβοίας, αφαίρεσε με την απειλή όπλου, χρυσά κοσμήματα απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας.
Στη συνέχεια οι δράστες αφού επιβιβάστηκαν σε δίκυκλες μοτοσικλέτες, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό των δραστών.
Οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.


http://www.lamiastar.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας