Βραβείο για την ΕΑΒ



Με ένα σημαντικό βραβείο για την ποιότητα των υπηρεσιών της τίμησε η Lockheed Martin την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) Α.Ε. Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο Αεροκατασκευών της ΕΑΒ με την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Δημήτριου Παπακώστα, στελεχών της Lockheed Martin και όλων των εργαζομένων της εταιρείας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα C130, o Αντιπρόεδρος της Lockheed Martin κ. Kevin E. McGagin, επικεφαλής των Λειτουργιών Παραγωγής C130, απένειμε μετάλλιο ποιότητας στους τεχνικούς του εργοστασίου εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του προγράμματος και την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Με εταιρικό γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, η ΕΑΒ επιδιώκει συνεχώς το άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα Διεθνή Πρότυπα και τους Κρατικούς Κανονισμούς. Το σύστημα αυτό καλύπτει το σύνολο της δραστηριότητάς της και επιτρέπει την παρακολούθηση και έλεγχο όλων των επιχειρησιακών λειτουργιών.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτυπώνεται εύγλωττα στο σύνολο των πιστοποιήσεων που διαθέτει η εταιρεία αλλά και των εξουσιοδοτήσεων από κατασκευαστές αεροπορικών κινητήρων και αεροσκαφών, ανάμεσα στους οποίους και η Lockheed Martin.onalert.gr

«Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει η ΕΑΒ τόσο στο Πρόγραμμα C-130 όσο και σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς της. Η έμπρακτη ικανοποίηση του πελάτη είναι για όλους εμάς στην ΕΑΒ κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε με το ίδιο σθένος την επιχειρηματική αριστεία» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Δημήτριος Παπακώστας.




http://permisospress.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας