Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για «φακελάκι»Κατέληξε ο ασθενής που κατήγγειλε τον
60χρονο χειρουργό και Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του Ευαγγελισμού για «φακελάκι».
Ο 67χρονος ασθενής, η ιστορία του οποίου ήρθε στο προσκήνιο την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από την καταγγελία που έκανε για τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού, έχασε τη μάχη για τη ζωή την Κυριακή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου και νοσηλευόταν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο άτυχος άντρας έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας. Μέτα την καταγγελία για χρηματισμό του καρδιοχειρουργού το μπάι-πας ανέλαβε να διενεργήσει άλλος χειρουργός της καρδιοχειρουργικής κλινικής.

Σημειώνεται, όμως, ότι ο 67χρονος υποβλήθηκε σε τετραπλό μπάι-πας μία ιδιαίτερα βαριά επέμβαση, ενώ λίγες ώρες αφότου εγχειρίστηκε, υπέστη έμφραγμα.

Πάντως, την περασμένη Παρασκευή ο άντρας είχε κάνει δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για το περιστατικό και είχε αναφερθεί στον 60χρονο χειρουργό, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν «κοινό εκβιαστή».

Ο συνταξιούχος ασθενής, περιγράφοντας την περιπέτειά του είπε ότι πήγε στον Ευαγγελισμό με έμφραγμα, και την κρίσιμη εκείνη ώρα για τη ζωή του, ο καρδιοχειρουργός του ζήτησε 1.500 ευρώ προκειμένου να τον χειρουργήσει! Όπως σημείωσε, εξήγησε στο γιατρό ότι παίρνει μόνο μια σύνταξη, και δεν μπορεί να βρει τέτοιο ποσό, αλλά ο αδίστακτος γιατρός δεν συγκινήθηκε ούτε τότε, αλλά συνέχισε να ζητά εκβιαστικά τα χρήματα, λέγοντας στον συνταξιούχο πως δεν θα τον χειρουργούσε διαφορετικά.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του γιατρού ασκήθηκε οινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για δωροληψία κατ” εξακολούθησιν από υπάλληλο που ενεργεί κατ” επάγγελμα. Ο ίδιος πάντως, όταν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα που είχε πάνω του ήταν δικά του και τα είχε μαζί του, για να τα δώσει κάπου.
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/07/blog-post_781.html#ixzz37WemJVnc

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας