ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΄΄ΕΥΒΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΠΑΣΤΑΣ 2014΄΄ Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, ώρα 17:45ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ
΄΄ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΠΑΣΤΑΣ 2014΄΄

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ερμής Σχηματαρίου σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας-Εύβοιας προκηρύσσει Αγώνες Στίβου με την επωνυμία ΄΄Ευάγγελος Δεπάστας 2014΄΄ και τους παρακάτω όρους:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, ώρα 17:45


ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου ΄΄Ευάγγελος Δεπάστας΄΄


ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ-ΗΛΙΚΙΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 100μ-400μ-100εμπ-400εμπ-800μ.-3.000μ-Επί κοντώ-Ύψος-Τριπλούν-Μήκος.
ΑΝΔΡΩΝ: 200μ-400μ-110εμπ-400εμπ-1500μ-3.000μ-Μήκος-Ύψος
ΠΚ-Α’ (1999-2000) : 80μ-150μ-300μ-1000μ
ΠΠ-Α΄ (1999-2000) : 80μ-150μ-300εμπ
ΠΚ-Β΄ (2001-2002) : 150μ


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν μόνο αθλητές και αθλήτριες που έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας και είναι εγγεγραμμένοι σε συλλόγους στίβου. Κάθε αθλητής – αθλήτρια των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚ Α & Β μπορεί να δηλωθεί και να αγωνισθεί μόνο σε ένα (1) ατομικό αγώνισμα . Λόγω της ιδιαιτερότητας των αγώνων (βραδινοί) η συμμετοχή των αθλητών στις κατηγορίες θα είναι: στα μεν δρομικά αγωνίσματα (16) στα δε ριπτικά και άλματα (12).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών-τριών θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014μόνον ηλεκτρονικά, στο e-mail της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας, stibos04@otenet.gr και μόνον στο ειδικό συνημμένο έντυπο της προκήρυξης. Οι αθλητές-τριες  πρέπει να οριστικοποιούν την συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία στην Γραμματεία των αγώνων, 45' πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματός τους, με επίδειξη του ατομικού δελτίου αθλητικής ιδιότητας σφραγισμένο από γιατρό όπως ορίζει ο νόμος. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αθλητών-τριών στον Αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ  ιατρούς (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 33 παρ. 9 του νόμου 2725/99 και στο σχετικό έγγραφο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 4585/8-10-10).
Υπεύθυνοι για την τήρηση αυτής της υποχρέωσης είναι οι εκπρόσωποι των σωματειων.
Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη  θεώρησή του.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
  • ‘Ολοι οι δρόμοι θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές και οι νικητές θα βγούνε με βάση το χρόνο τους.
  • Στους αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (photo finish)
  • Στα άλματα (μήκος-τριπλούν) και στις ρίψεις θα γίνουν 3 προσπάθειες κατάταξης και οι (8) καλύτερες επιδόσεις θα συνεχίσουν  για άλλες τρεις (3) προσπάθειες.
  • Οι αγώνες θα διεξαχθούν με επίσημους κριτές Σ.Ε.Γ.Α.Σ
  • Στους αγώνες θα ισχύουν οι Κανονισμοί Στίβου του ΣΕΓΑΣ έκδοσης 2013-2014
  • Οι επιδόσεις που θα επιτευχθούν κατά την διάρκεια των αγώνων, θα υπολογισθούν ως όρια, για τη συμμετοχή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2014 των αντίστοιχων κατηγοριών.
  • Στα αγωνίσματα του ύψους και επί κοντώ οι προσπάθειες θα ξεκινήσουν από ύψη που θα καθορίσουν οι υπεύθυνοι των αγώνων.


ΒΡΑΒΕΙΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος θα απονέμονται μετάλλια.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν θα καταβληθούν έξοδα μετακίνησης στα σωματεία και αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες.
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΥ                                            ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!