Σκυταλοδρομία μοτοσικλετιστών στην Εύβοια για την εξάπλωση της αιμοδοσίαςΓια όγδοη συνεχή χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του υπουργείου Υγείας διοργανώνει σκυταλοδρομία με μοτοσικλέτες, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ζήτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας. 

Φέτος η μοτοσικλετική σκυταλοδρομία ξεκινάει το Σαββάτο 10 Μαΐου, από τη Νότια Εύβοια και ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής 11 Μαΐου, στη Χαλκίδα, όπου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία και θα τιμηθούν οι Σύλλογοι του νομού, που διατηρούν τράπεζες αίματος. 

Το κομβόι θα αποτελείται από 60-70 μοτοσικλέτες και θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου από το λιμάνι της Καρύστου. Οι επόμενοι σταθμοί θα είναι η πλατεία της Κύμης (1:30 το μεσημέρι), ηπλατεία Αλιβερίου (5:30 το απόγευμα), η Αμάρυνθος και το λιμάνι της Ερέτριας (στις 8 τοι βράδυ). 

Σε κάθε Δήμο θα παραδίδεται η συμβολική Σκυτάλη της εθελοντικής αιμοδοσίας στον Τοπικό Δήμαρχο. Την Κυριακή οι μοτοσικλέτες θα ξεκινήσουν από την πλατεία των Ψαχνών (10:30 το πρωί) και θα καταλήξουν στο Κόκκινο Σπίτι, στη Χαλκίδα, στη 1 το μεσημέρι.http://www.egnomi.gr/article.php?id=48668&category_id=137

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Σύλληψη για ναρκωτικά και κατοχή στιλέτου στον Ωρωπό