Ημερίδα ενημέρωσης για τον Ζεόλιθο στο ΚΑΠΗ Αγίου Θωμά


Ημερίδα ενημέρωσης για τον ζεόλιθο 
Την Τετάρτη 28 Μαίου ωρα 19:00 
στο ΚΑΠΗ Αγίου Θωμά.

Τι είναι Ζεόλιθος

Ο Ζεόλιθος είναι ένα υδρόφιλο φυσικό ορυκτό που λόγω της μοριακής του δομής έχει την ιδιότητα να δρα ως φίλτρο και να δεσμεύει βαρέα μέταλλα, τοξίνες, να ρυθμίζει προς το ουδέτερο το Ph και να εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο ενώ απελευθερώνει το νερό και τα υπόλοιπα ωφέλιμα στοιχεία.
Ο Ζεόλιθος δε βρίσκεται πια σε θεωρητικό επίπεδο στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχει ξεφύγει από την θεωρητική προσέγγιση και είναι πια στη φάση της εφαρμογής σε όλο και περισσότερους τομείς ιδίως στις καλλιέργειες όπου έχουμε και τις πρώτες ουσιαστικές αποδόσεις.
Τις εφαρμογές του Ζεόλιθου τις βρίσκουμε στη γεωργία, στην κτηνοτροφία και στις ιχθυοκαλλιέργειες, στον καθαρισμό λυμάτων και πόσιμου νερού, στον κατασκευαστικό χώρο, στην ιατρική, και τον χώρο της αισθητικής.
Ο Νίκος Λυγερός στην διάλεξή του στο Παλαιό Δημαρχείο Σχηματάρι στις 8 Απριλίου 2014 θα μιλήσει για τα οφέλη του Ζεόλιθου και θα είναι διαθέσιμος να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ευκαιρία για κάθε ενδιαφερόμενο να αναφερθούν και θέματα και ερωτήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή σε όλους τους τομείς που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Βιογραφικό του Νίκου Λυγερού

Ο Έλληνας Επιστήμονας  γεννήθηκε το 1968 στο Βόλο και λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Γαλλία . Σύμφωνα με την κλίμακα Standford-Binet είναι ο Έλληνας με το υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189) και ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο.
Ο Νίκος Λυγερός είναι Καθηγητής Στρατηγικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο της Λυών στη Γαλλία.
Μαθηματικά, συγγραφή, ποίηση, ζωγραφική είναι μερικές μόνο μερικές ασχολίες της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του.
Η Στρατηγική και η Γεωπολιτική είναι οι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται. Είναι ειδικός σύμβουλος στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, στην Αστυνομική Ακαδημία και τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τους τομείς της Άλγεβρας, της Θεωρίας Αριθμών και της Συνδυαστικής. Ανήκει στις ομάδες των ερευνητών που ανακάλυψαν το 1998, δέκα πρώτους διαδοχικούς αριθμούς σε αριθμητική πρόοδο και το 2010 την έκτη λύση της εξίσωσης του Ramanujan, μέσω υπολογιστών.
Είναι ένας εκ των τριών καθηγητών που συνέταξαν την συμβουλευτική έκθεση για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας που τέθηκε στη διάθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Στην προσωπική του ιστοσελίδα υπάρχουν πάνω από 14.590 γραπτά κείμενα του ιδίου που περιλαμβάνουν άρθρα πάνω σε διάφορα θέματα από Φιλοσοφία μέχρι Ζωγραφική και Κινηματογράφο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!