Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τεσσάρων δραστών, για ληστεία σε οικία στο Βαθύ Αυλίδας



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ένοπλη ληστεία στις (17-05-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε βάρος ημεδαπών στην οικία τους, στο Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 02:30΄ τα ξημερώματα, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο και εισήλθαν σε οικία, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού, όπου με την απειλή όπλων (πιστολιών) που κρατούσαν οι δύο εξ αυτών, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, την 55χρονη σύζυγό του και την 83χρονη μητέρα του.

Στη συνέχεια οι δράστες ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.450) ευρώ, δύο κυνηγετικά όπλα και μία τηλεόραση. Ακολούθως αφαίρεσαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 58χρονου και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του γιου του, που ήταν σταθμευμένα στην αυλή της οικίας και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας