Συνελήφθη 43χρονος για κλοπή καλωδίων ηλεκτροδότησης από το χώρο της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας



Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Β΄Ο.Π.Κ.Ε., ενώ τα ανωτέρω καλώδια κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον Δήμο Χαλκίδας

Συνελήφθη, στης (07-05-2014) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν τον 43χρονο, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο, απέρριψε στο οδόστρωμα τμήματα καλωδίων ηλεκτροδότησης, συνολικού μήκους (25) μέτρων και επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καλώδια, τα οποία, στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 43χρονος είχε αφαιρέσει νωρίτερα από τον χώρο της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας, με σκοπό την ιδιοποίηση του χαλκού και την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους από την πώληση του.
Τα κατασχεθέντα καλώδια αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Χαλκίδας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας