ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ DEBATE ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ



Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από μερικές μέρες είχε προγραμματιστεί συζήτηση – debate στις 24/4/2014 και ώρα 20:00 στον Ναυτικό Όμιλο Αγριλέζας  των υποψηφίων δημάρχων του δήμου μας. Σε συνεννόηση με τους υποψηφίους είχαν δεχτεί να συμμετάσχουν οι κ.κ Β. Γεωργίου, Δ. Θεοδώρου, Λ.Μαυράκης και Γ.Στέρπης ενώ ο κ. Β. Περγάλιας είχε δηλώσει εξ αρχής ότι, είναι απολύτως πρόθυμος να προσέλθει σε ένα debate με τους υποψήφιους δημάρχους, όπως αυτοί θα έχουν επισήμως ανακοινωθεί αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας της κατάθεσης συνδυασμών (δηλ. μετά την 28η Απριλίου).

 Στις 22/4/2014 ενημερώθηκα  από τον υποψήφιο και νυν δήμαρχο κ. Β.Γεωργίου  ότι λόγο αναλυμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα διότι έπρεπε να είναι παρών στην περιφορά εικόνας της Ζωοδόχου Πυγής στη Πύλη Βοιωτίας. Ο κ Β. Γεωργίου δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε debate με τους συν υποψηφίους σε οργανωμένο χώρο του δήμου.

 Παρόλο που η διαδικασία θα μπορούσε να συνεχιστεί και χωρίς τον νυν δήμαρχο, ο κύριος σκοπός αυτού του debate  ήταν να ακουστούν όλες οι απόψεις των συνυποψήφιων για τα φλέγοντα θέματα της περιοχής μας.

 Σεβόμενος τον κύριο σκοπό αυτού του debate  ακυρώθηκε η όλη διαδικασία του.
 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.


Με  εκτίμηση

Γεράσιμος Μαρκέτος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας