Μπορούμε τελικά οι Δηλεσιώτες να είμαστε ενωμένοι ;




Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου η συνάντηση των Δηλεσιωτών για να γνωριστούμε μεταξύ μας πρώτα από όλα διότι το Δήλεσι είναι μια τεράστια περιοχή να  συζητήσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και να προσπαθήσουμε να βρούμε κοινές γραμμές εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Κατά την άποψη μου τη συνάντηση μπορώ να την πω επιτυχημένη διότι καταφέραμε να παραβρεθούν αρκετοί συντοπίτες μας που ενδιαφέρονται και θέλουν να προσπαθήσουν για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Περίμενα βεβαία να έρθουν περισσότερα νέα παιδιά που ξέρω ότι θέλουν να βοηθήσουν την περιοχή μας , να πάρουν το λόγο να μας πουν τα σχέδια ους , τα όνειρα τους και τις φρέσκιες ιδέες τους.

Δεν αναλωθήκαμε στο να αναλύσουμε τα γνωστά σε όλους προβλήματα της περιοχής μας και στο να ψάξουμε να βρούμε τους υπευθύνους , η συζήτηση έγινε για να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον από συντοπίτες μας να αναλάβουν δράση σαν ενεργοί πολίτες για να προσπαθήσουμε για την ανάδειξη την ενημέρωση και την επίλυση τους.

Το λόγο πήραν αρκετοί συντοπίτες μας για να μιλήσουν για τις ιδέες τους και τους προβληματισμούς  τους.

Σαν περιοχή με τους περισσότερους κατοίκους στο δήμο έχουμε φυσικά και αρκετούς υποψηφίους που παραβρεθήκαν στην κουβέντα μας όπου και πήραν το λόγο να μιλήσουν απλά σαν πολίτες χωρίς να κάνουν προεκλογικές δηλώσεις.

Ακουστήκαν αρκετές , σεβαστές , και ενδιαφέρουσες απόψεις όπου αυτό που εισπράττουμε είναι ότι υπάρχει αγανάκτηση και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή με τη βοήθεια όλων σας.

Παραβρεθήκαν επίσης νέα παιδιά από τα Οινόφυτα και τους ευχαριστώ πολύ , όπου εκεί κατάφεραν να μαζευτούν αρκετοί νέοι της περιοχής για να προσπαθήσουν για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής τους που είναι κοινά με τα δικά μας.

Λόγο απειρίας και αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει κανένας πίσω από τη διοργάνωση της συζήτησης μας  παρά μόνο 2-3 άνθρωποι με όνειρα , υπήρξαν μερικά προβληματάκια  συντονισμού τα οποία θα ξεπεράσουμε με την υποστήριξη σας.

Θα γίνει άμεσα μια νέα συνάντηση πιο οργανωμένη για να αναλύσουμε τα προβλήματα , τις σκέψεις και τους στόχους μας , αναφέρθηκε ότι θα γίνει την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 20:30 στο ναυτικό όμιλο του Δήλεσι αλλά λόγο κολλήματος θα γίνει σε άλλο χώρο και θα σας το ανακοινώσουμε.


Θα ήθελα να προσκαλέσω ξανά όλα τα νέα παιδιά να έρθουν και να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή και όλους εσάς που παραβρεθήκατε να φέρεται μαζί και τα παιδιά σας και τους γείτονες σας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό