Τη βασάνισαν με καυτό σίδερο και της έσπασαν τα δόντια – Μεσαιωνικά βασανιστήρια από τους ληστές



Σε μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέβαλαν τρεις αδίστακτοι ληστές γνωστό δερματολόγο και την σύζυγο του 
τους οποίους κράτησαν ομήρους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην περιοχή της Φιλοθέης και δεν δίστασαν να κάψουν με το σίδερο την 55χρονη γυναίκα.

Οι αδίστακτοι ληστές έκαψαν με σίδερο την ηλικιωμένη σύζυγο του γνωστού δερματολόγου, προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του συζύγου της ο οποίος εκλιπαρούσε για έλεος.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του γνωστού δερματολόγου οποίος μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής σε μεγάλο Δημόσιο Νοσοκομείο των Αθηνών.

Οι δράστες σύμφωνα με τις πληροφορίες μπήκαν νυχτερινές ώρες στην οικία του ζεύγους και με την απειλή όπλων και μαχαιριών ακινητοποίησαν το γιατρό και την γυναίκα του και στην συνέχεια τους έδεσαν στο σαλόνι του σπιτιού.

Οι κακοποιοί άρχισαν να ρωτούν το ζευγάρι σε έντονο ύφος που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα χωρίς όμως να πάρουν ικανοποιητικοί για τους ίδιους απάντηση.

Οι αδίστακτοι ληστές έσυραν την γυναίκα σε ένα δωμάτιο όπου η οικιακή βοηθός είχε ανάψει το σίδερο για να σιδερώσει ρούχα, ενώ το γνωστό δερματολόγο των κλείδωσαν σε ένα δεύτερο δωμάτιο.

Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς ο ένας από τους ληστές, πήρε το καυτό σίδερο και αρχικά απείλησε την γυναίκα πως θα την «σιδερώσει» εάν δεν του αποκαλύψει που έχουν κρυμμένα τα χρήματα και κοσμήματα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ίδιοι οι ληστές φώναζαν στην σύζυγο του γιατρού πως γνωρίζουν οι ίδιοι ότι μέσα στο σπίτι υπάρχει κρυμμένο μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα επίσης μεγάλης αξίας.

Η έντρομη γυναίκα δεν πρόλαβε να πει την παραμικρή κουβέντα και ο κακοποιός άρχισε να της προκαλεί εγκαύματα με την καυτή πλάκα τις συσκευής, στα χέρια, το θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά της γυναίκας δεν «λύγισαν» τους ληστές, οι οποίοι συνέχιζαν να την βασανίζουν μέχρι που ο γνωστός δερματολόγος τους είπε που θα βρουν αυτό που ζητούσαν.
Οι αδίστακτοι κακοποιοί άρπαξαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας και έφυγαν από το σπίτι του ζεύγους.

Μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση από την Ασφάλεια δεν έχει εκδοθεί για το συμβάν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από έρευνες συνελήφθη ένας Γεωργιανός, οποίος φέρεται να έχει πάρει μέρος στο βασανισμό της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ αναζητούνται άλλοι δυο συνεργοί του.

Όσο για την ηλικιωμένη σύζυγο του γνωστού δερματολόγου, νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές και τα εγκαύματα που της προκάλεσαν τα ανθρωπόμορφα τέρατα, που εισέβαλαν στην οικία της.

Ωστόσο η ίδια σπείρα τις προηγούμενες ημέρες επιχείρησε να εισβάλει και στο σπίτι γνωστού βιομηχάνου στο Καστρί πλην όμως εκεί ήλθαν αντιμέτωποι με την σθεναρή αντίσταση της αλλοδαπής οικιακής βοηθού η οποία τους απείλησε με μαχαίρι και τους έτρεψε σε φυγή.





Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/03/blog-post_1092.html#ixzz2v7tSRIr0

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό