Συνελήφθησαν τρεια άτομα για κλοπή από οικία στη Χαλκίδα



Πρόκειται για δύο (2) γυναίκες και έναν άνδρα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη ημεδαπός συνεργός τους

Συνελήφθησαν, στης (02-03-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρεις (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Πρόκειται για δύο (2) γυναίκες, ηλικίας 30 και 37 ετών αντίστοιχα, καθώς και για έναν 25χρονο άνδρα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη, ένας 24χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 01/02-03-2014, οι τέσσερις δράστες εισήλθαν στην αυλή οικίας 36χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν επτά (7) ζευγάρια υποδήματα, καθώς και ένα τραπέζι μπαμπού με τις τέσσερις καρέκλες του, συνολικής αξίας (800) ευρώ.

Οι δύο γυναίκες εντοπίσθηκαν χθες το μεσημέρι από την 36χρονη, να διέρχονται έξω από την οικία της, φορώντας δύο από τα ζευγάρια υποδημάτων που της είχαν αφαιρέσει και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας που έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν την 30χρονη και την 37χρονη, ενώ τα δύο (2) ζεύγη υποδημάτων κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχο τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψαν και τα στοιχεία ταυτότητας των δύο ανδρών συνεργών τους, από τους οποίους, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 25χρονος, λίγες ώρες μετά, από την Β’ ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας