Συνελήφθη 53χρονος για κλοπή βιβλίων από αποθήκη εκδοτικού οίκου στην ευρύτερη περιοχή του ΣχηματαρίουΚατασχέθηκαν συνολικά -629- βιβλία και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 53χρονου

Συνελήφθη, στις (21-03-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων περιπολιών και ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν χθες το βράδυ τον 53χρονο να έχει εισέλθει σε αποθήκη εκδοτικού οίκου και να έχει προβεί στην αφαίρεση συνολικά (629) βιβλίων, τα οποία είχε φορτώσει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το όχημα του 53χρονου, καθώς και τα ανωτέρω βιβλία, τα οποία θα αποδοθούν σε νόμιμο εκπρόσωπο του εκδοτικού οίκου .

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!