Εμείς εδώ στον Ωρωπό αρχίσαμε...Συμπολίτες Ελληνες, εμείς εδώ στον Ωρωπό αρχίσαμε. 

Περιμένουμε και τις άλλες πόλεις, δήμους και νομούς τώρα.

 
Η καταστροφή δεν είναι η συνταγή αλλά δυστυχώς είναι η έσχατη λύση και υπάρχουν άνθρωποι και 
συμπολίτες μας που έχουν φτάσει σε αυτό το έσχατο σημείο και για αυτό και ενεργούν έτσι. 

Αν αρχισουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ οι κινητοποιήσεις χωρίς καταστροφές, αν μπορούμε να ελέγξουμε όσους έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο οργής, τότε μπορεί σύντομα να δούμε εξελίξεις που θα ανατρέψουν την απαράδεκτη κατάσταση κλοπής μας μέσω διοδίων προς ιδιώτες. 

Κανένας δεν θέλει πλήρη κατάργηση των διοδίων. Θέλόυμε να πληρώνουμε λογικά διόδια που θα τα πληρώνουμε σε ένα ΣΩΣΤΟ και ΥΠΕΥΘΥΝΟ Κράτος που θα συντηρεί τους δρόμους που ανήκουν σε εμάς τους Πολίτες και να επεκτείνει με το οικονομικότερο κόστος (χωρίς "κλεψιές" και διαφθορά) το οδικό δίκτυο. ΤΕΡΜΑ οι "κουμπάροι", "καναλάρχες", "μεγαλοεργολάβοι" , ξένες πολυεθνικές εταιρίες με την καλυμένη συμμετοχή και Ελλήνων πολιτικών μέσω "συμμετοχών".

Οι δρόμοι ανήκουν στο Κράτος και όσοι τους παραχώρησαν θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης αφού ήδη ο Ελληνικός Λαός τους έχει καταδικάσει. 

Ο Ωρωπός άρχισε, ελάτε μαζί μας ΟΛΟΙ σε ΟΛΗ την Ελλάδα. Απαιτήστε και οι δρόμοι στην δική σας περιοχή να ανήκουν και πάλι σε όλους μας και όχι στις εταιρείες των χρηματοδοτών των διεφθαρμένων πολιτικών, δικαστικών και αστυνομικών.
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/02/blog-post_3741.html#ixzz2swaVBOAi

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύλληψη στο Σχηματάρι για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φοβερό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στην Εγνατία

Αύξηση-ρεκόρ κατά 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ