Δυναμικό παρών του Δήμου Τανάγρας στα διόδια Αφιδνών





Την Κυριακή 16/2 κάτοικοι της περιοχής  μας συγκεντρώθηκαν στη πλατεία στο Δήλεσι και στο ΙΚΑ Οινοφύτων όπου ο δήμος έβαλε 2 λεωφορεία για να κατεβούμε στα διόδια και να διαμαρτυρηθούμε για τις υπέρογκες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Καταφέραμε νε αφήσουμε ανοιχτές τις μπάρες των διοδίων και την ελεύθερη διακίνηση των οχημάτων για  3 ώρες με την αστυνομία να κάνει τα γνωστά παιχνιδάκια της.

Αυτό που τελικά αποκομίσαμε ήταν η παντελής αδιαφορία του δήμου Ωρωπού και των κατοίκων του , προς  το δήμαρχο  και τους κατοίκους Τανάγρας παρόλο  ότι πήγαμε να αγωνιστούμε μαζί τους  , διότι δήλωναν σε όλα τα κανάλια ότι αυτό που ζητιάνε είναι να μεταφερθούν τα διόδια στα όρια του νομού ενεργώντας τοπικιστικά και αδιαφορώντας για όλους τους άλλους.

Απογοήτευση προκάλεσε η πολύ χαμηλή προσέλευση των κατοίκων του δήμου μας  να έρθουν στα διόδια παρόλο που ο δήμος είχε κανονίσει πούλμαν για όσο κόσμο θέλει να παραβρεθεί.


Το Δήλεσι και πάλι έδωσε δυναμικά το παρών  με τους συμμετέχοντες να είναι οι περισσότεροι από άλλες περιοχές του δήμου μας.

φωτογραφίες και βίντεο :




















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας