Συνεχίζονται τα κλαδέματα δένδρων και η διανομή δωρεάν ξυλείας από τον Δ. Λεβαδέων



Eνημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Λεβαδέων, προχώρησε σε εργασίες εκρίζωσης μιας λεύκας από το διάζωμα της Δημ. Παπασπύρου (Αθηνών) επειδή είχαν προκληθεί σοβαρές ζημίες στο οδόστρωμα και στον αποχετευτικό αγωγό από το ριζικό σύστημα.

Τόσο η ξυλεία που προέκυψε από το συγκεκριμένο δέντρο, όσο και η ξυλεία που προκύπτει από τα κλαδέματα που κάνουμε φέτος σε δέντρα -κυρίως λεύκες- που εγκυμονούν κινδύνους (όπως στην παιδική χαρά της Αγ. Παρασκευής, στο Νεκροταφείο, σε σχολεία κατόπιν αιτημάτων των διευθυντών, στους μύλους Παπαϊωάννου), διανέμονται σε άπορους και φτωχούς συμπολίτες, μέσω κατάστασης που συντάσσεται κατόπιν αιτήσεων που υποβάλλονται στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λιβαδειάς. Μέχρι σήμερα πάνω από 70 οικογένειες έχουν παραλάβει δωρεάν ξυλεία από τον Δήμο.

Επειδή συνεχίζεται το κλάδεμα δέντρων όπου είναι αναγκαίο για την δημόσια προστασία και ασφάλεια, κατόπιν και αιτημάτων πολιτών, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 22613 50809 για αιτήματα κλαδεμάτων και στο 22613 50841 για παροχή δωρεάν ξυλείας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό