Συνελήφθη επειδή πυροβόλησε τους κλέφτες του



Ο 35χρονος ιδιοκτήτης ενός περιφραγμένου οικοπέδου στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας, που άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον δυο «κυνηγών» μετάλλων που προσπαθούσαν να κλέψουν σίδερα από την ιδιοκτησία του, τραυματίζοντας έναν από αυτούς, είναι για τα καλά μπλεγμένος.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού και της Ο.Π.Κ.Ε. που έφτασαν αμέσως, βρήκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου τον 32χρονο εισβολέα, που είχε πάει για τις πρώτες βοήθειες ελαφρά τραυματισμένος στα πόδια, ενώ ο 40χρονος συνεργός του είχε ακινητοποιηθεί από περίοικους. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο είχαν φορτώσει τα κλοπιμαία κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. Μαζί τους, όμως, παραπέμφθηκε και ο  35χρονος ιδιοκτήτης του οικοπέδου που κατηγορείται για οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν οκτώ κυνηγετικά όπλα.
Παραλίγο φονικό μεταξύ συγγενών που είχαν διαφορές μεταξύ τους στην Κάλυμνο! Κατά τη διάρκεια καυγά, ένας 37χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 54χρονο συγγενή του και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γεινικό νοσοκομείο Καλύμνου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ ο δράστης που συνελήφθη από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό