Οριστική η επιβολή διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας-ΣχηματαρίουΟριστική είναι η απόφαση εγκατάσταση διοδίων στο δρόμοΧαλκίδας – Σχηματαρίου, σύμφωνα με απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην αναφορά του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Το Υπουργείο αναφέρει ότι με βάση την σύμβαση παραχώρησης του έργου, η οποία κυρώθηκε από την Βουλή των Ελλήνων το 2007, και αφορά στο συνδετήριο κλάδο του ΠΑΘΕ Σχηματάρι-Χαλκίδα, καθορίζεται και το θέμα των διοδίων - τελών από τους Παραχωρησιούχους.

Σύμφωνα πάντα με το Υπουργείο: « Ο Παραχωρησιούχος έχει δικαίωμα να εγκαταστήσει και λειτουργήσει μετωπικούς ή μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς διοδίων. Στην περίπτωση του τμήματος Χαλκίδας – Σχηματάρι κάνει αναφορά για μετωπικό σταθμό διοδίων και προβλέπεται η καταβολή διοδίων, το ύψος των οποίων θα είναι ανάλογο της χιλιομετρικής απόστασης Σχηματαρίου – Χαλκίδας.»

Τέλος το Υπουργείο, εμπαίζοντας τους πολίτες της Εύβοιας, επισημαίνει τη δυνατότητα χρήσης εναλλακτικών διαδρομών – παράδρομων, ώστε να αποφύγουν την καταβολή των νέων διοδίων! Δηλαδή να πάμε από το δρόμο –καρμανιόλα για να γλιτώσουμε τα διόδια.http://www.egnomi.gr/article.php?id=45456&category_id=7

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Σύλληψη στο Σχηματάρι για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

Φοβερό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στην Εγνατία

Αύξηση-ρεκόρ κατά 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ