Σκιά φόβου πάνω από την πόλη της Θήβας



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναγνώστη του viotiashop ένα ακόμη θύμα των Ρομά στον κόμβο του τρόμου στο Πυρί της Θήβας.

Συγκεκριμένα σήμερα (10/1) το πρωί λίγο πριν τις 8, πεζή εργαζόμενη στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας περνούσε από τον κόμβο στο Πυρί της Θήβας λίγο πριν την γέφυρα δίπλα στον καταυλισμό των ρομά.

Ξαφνικά όπως περπατούσε βρέθηκε ένας ρομά στον δρόμο της άτυχης , της άρπαξε την τσάντα και η γυναίκα αντιστάθηκε διότι μέσα είχε σημαντικά έγγραφα και χρήματα. Την τράβηξε με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει κάτω η γυναίκα  και να παρασυρθεί στην άσφαλτο συνεχίζοντας ο Ρομά να τραβάει την τσάντα μέχρι που κατάφερε να την πάρει.

Ερωτήματα από όλους τους πολίτες της πόλης μας για το αν θα μπορούμε να πουμε ότι κυκλοφορούμε χωρίς φόβο στην ίδια μας την γειτονιά. Είτε με αυτοκίνητο είτε πεζοί τελικά οι Ρομά, ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα για τους κατοίκους της Θήβας. Ανεξάρτητα τι ώρα θα είναι, ανεξάρτητα με ποιον τα βάζουν έχουν το θράσσος και επιτίθονται στον καθένα που θα βρεθεί στο δρόμο τους.

Μέχρι πότε οι πολίτες θα ανέχονται αυτό τον πόλεμο εγκληματικότητας που τους γίνεται από τους Ρομά; Υπάρχουν φόβοι ότι κάποια στιγμή οι κάτοικοι της Θήβας θα χειροδικήσουν και θα βρεθούμε σε ανεξέλεκτες καταστάσεις.  Όλοι ελπίζουν να βρεθεί λύση για το ίσως μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην πόλη μας.




 Viotiashop

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό