Συνελήφθη 28χρονος , ο οποίος κατηγορείται για δύο κλοπές από αυτοκίνητα στη Χαλκίδα



Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για δύο (2) κλοπές από αυτοκίνητα στη Χαλκίδα
Αναζητείται ένας ακόμη 24χρονος ημεδαπός συνεργός του

Συνελήφθη, σήμερα (07-01-2014) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Χαλκίδα, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για την διάπραξη δύο (2) κλοπών από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα της περιοχής.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ένας ακόμη 24χρονος ημεδαπός συνεργός του, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.
Ειδικότερα, μετά από ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, αστυνομικοί της Β’ ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν σε περιοχή της Χαλκίδας και συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα radio - cd , το οποίο είχε μόλις αφαιρέσει από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού.

Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία πρόσοψη από radio - cd , την οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει νωρίτερα της συλλήψεώς του, από κοινού με τον 24χρονο συνεργό του, από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 48χρονης ημεδαπής.

Τα ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό