Με αυτοκτονία ξεκίνησε το 2014



60χρονος από την Χρυσοβίτσα Αστακού αυτοπυροβολήθηκε 

Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα και δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε χρηματοκιβώτιο


Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε ποδαρικό το 2014 για την περιοχή μας. Πριν λίγα λεπτά βρέθηκε από τους οικείους του νεκρός ένας 60χρονος, κάτοικος Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του αυτοπυροβολούμενος με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Ο 60χρονος διατηρούσε καφενείο στο χωριό και χωρίς να γίνει αντιληπτός βγήκε στην αυλή και προχώρησε στο μοιραίο. Αυτή την ώρα είναι στην περιοχή δυνάμεις της Αστυνομίας που ερευνούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανά ψυχολογικά προβλήματα του άτυχου άνδρα που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άφησε ιδιόχειρο σημείωμα καθώς και τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου του ακριβώς δίπλα. Μετά από έρευνα βρέθηκαν περίπου 30.000 ευρώ σε δεσμίδες εντός του χρηματοκιβωτίου ενώ στο σημείωμα αναφερόταν πως γενικός κληρονόμος οριζόταν η αδερφή του. Το γεγονός αυτό απομάκρυνε εντελώς το ενδεχόμενο η αυτοκτονία να έγινε για οικονομικούς λόγους και ενισχύεται το ενδεχόμενο των ψυχολογικών προβλημάτων.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας