Παραμυθοχωριό στο Άλσος της Κανήθου στη Χαλκίδα



Το Άλσος Κανήθου ντύνεται γιορτινά και υποδέχεται τον Άγιο Βασίλη σε ένα πανέμορφο Παραμυθοχωριό, ενώ το παραμύθι ξεκινά το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30, με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και τους επισκέπτες.

Εορταστική ατμόσφαιρα μέσα στο δασάκι του Κανήθου, με στολισμένα παραμυθένια σπιτάκια και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, που μεταμορφώνουν το Αλσύλλιο σε έναν χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων γεύσεων.
Στο Παραμυθοχωριό, θα δείτε τους Αγ. Βασίληδες να κάνουν σκί, ξυλοκόπους, ξωτικά, χιονάνθρωπους να καλωσορίζουν και να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, να στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα, ενώ στο σπιτάκι με τις οικογένειες τραγουδούν τα κάλαντα. Την εορταστική ατμόσφαιρα συμπληρώνει το σπιτάκι όπου μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε χριστουγεννιάτικα στο δάσος, αλλά και στο σπίτι, ενώ τις γεύσεις συμπληρώνει το καραμελόσπιτο με ξεχωριστές λιχουδιές…. αλλά και πολλά άλλα παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!
Επιπλέον, οι επισκέπτες του Παραμυθοχωριού μπορούν να συνδυάσουν να περιηγηθούν στο πρόσφατα αναπλασμένο Αλσύλλιο του Κανήθου, σε δίκτυο μονοπατιών και αξόνων που αποτελούν ιδανικές διαδρομές, μακριά από τους κινδύνους που εγκυμονούν οι δρόμοι της πόλης.



- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=27704#sthash.55I3FP0y.dpuf

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό