Συνελήφθη 24χρονος για ζωοκλοπή στην Αλίαρτο



Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί του
Συνελήφθη χθες (06-12-2013) το βράδυ στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ζωοκλοπή. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί του, ηλικίας 26 και 38 ετών.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, από 56χρονο ημεδαπό, η κλοπή ενός χοίρου, βάρους (35) κιλών, από αποθήκη ιδιοκτησίας του στην περιοχή Μαζίου Αλίαρτου Βοιωτίας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι, δρώντας από κοινού, παραβίασαν προχθές το απόγευμα τόσο την περίφραξη οικοπέδου, όσο και την πόρτα εισόδου της αποθήκης του 56χρονου και αφαίρεσαν τον ανωτέρω χοίρο.
Μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ και συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον 24χρονο στην περιοχή της Αλίαρτου.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας