Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών ένοπλης ληστείας στο πολυκατάστημα jumbo στην Χαλκίδας





Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας στο πολυκατάστημα Jumbo της Χαλκίδας, που βρίσκεται στην Έξω Παναγίτσα, όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί.
Δύο ένοπλοι με κράνη εισέβαλαν στο πολυκατάστημα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα, άρπαξαν πάνω από 3.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μία μοτοσυκλέτα.
 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις (25-11-2013) το απόγευμα, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε πολυκατάστημα στην περιοχή της Χαλκίδας.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 18:26΄, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full - face και φορώντας λευκά γάντια μίας χρήσεως, εισήλθαν εντός του πολυκαταστήματος και με την απειλή πολεμικών τυφεκίων, ακινητοποίησαν τους παρευρισκόμενους πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσαν από το χώρο των ταμείων, χρηματικό ποσό, το οποίο δεν είχε καταμετρηθεί, προερχόμενο από τις εισπράξεις του καταστήματος.
Στη συνέχεια, πυροβόλησαν μία φορά τη γυάλινη είσοδο του πολυκαταστήματος, εξήλθαν απ’ αυτό και επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα, όπου διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας για τον εντοπισμό των δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας