Πολίτες εν δράσει - Ανοιχτή επιστολή – Πρόσκληση Προς τους Νομικούς – Δικηγόρους – Επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στον Δήμο Τανάγρας




Πολίτες εν δράσει

Προς τους Νομικούς – Δικηγόρους - Επιστήμονες

 που ζουν και εργάζονται στον Δήμο Τανάγρας Βοιωτίας


Ανοιχτή επιστολή – Πρόσκληση

Αξιότιμοι συμπολίτες μας,

Το κίνημα «πολίτες σε δράση» αποτελεί μια αυθόρμητη προσπάθεια οργάνωσης της τοπικής μας κοινωνίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα οι επιπτώσεις της οικονομικής-πολιτικής και κοινωνικής κρίσης που μας απειλεί τα τελευταία χρόνια.

Φιλοδοξούμε, με την αλληλεγγύη, την «μετ’ επιστήμης» αντίδραση και τον συντονισμό όλων των τοπικών φορέων, να φυλάξουμε Θερμοπύλες που τελικά δεν θα πέσουν! Έχουμε την πεποίθηση πως η βαθιά γνώση της φύσης των προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν μπορεί να οδηγήσει σε μια αποτελεσματική αντιμετώπιση τους. Επίσης θεωρούμε πως με τις ενέργειες κάθε σοβαρού και δημοκρατικού κινήματος θα πρέπει να αξιοποιούνται οι θεσμοί της πολιτείας μας και να αξιώνεται η εφαρμογή των νόμων. Για τους παραπάνω λόγους κρίνουμε πως η συμμετοχή στο κίνημα μας επαγγελματιών της νομικής επιστήμης και άλλων επιστημών, είναι ζωτικής σημασίας.

Σας απευθύνουμε λοιπόν αυτήν την πρόσκληση και σας καλούμε Δευτέρα παρά Δευτέρα στην καθιερωμένη συνάντηση μας στο ΚΕΠ Σχηματαρίου (επόμενη συνάντηση 11-11-2013, στις 20:00) ώστε να γνωριστούμε και να συντονιστούμε.

Η οργανωτική Επιτροπή

Δημήτρης Διαματάρης

Σπύρος Μαυράγγελος

 Μαρία Διαματάρη

Δήμητρα Σιγανού

Γεωργία Τράπκου

Γρηγόρης Αντωνάκος

Μηνάς Σιμηστήρας

Τηλ. Επικοινωνίας: 6936809886, 6977282190


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό