ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ



Ο Δήμαρχος Ωρωπού αντιστέκεται σε όσους αποπροσανατολίζουν την κοινωνία
Στοπ στην παραφιλολογία έδωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος σχετικά με την πορεία των Βιολογικών. Ξεκαθάρισε -ακόμη μια φορά- το εν λόγω θέμα την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο και με σαφήνεια απάντησε στα ερωτήματα και τις μικροπολιτικές που εφαρμόζει μέρος της μειοψηφίας.
Μεταξύ άλλων μετέφερε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα όσα σημαντικά ελέχθησαν στην 5η συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του ΕΣΠΑ -που αφορά και στους Βιολογικούς- που ήταν παρών ο κ. Οικονομάκος καθώς και τις χαρακτηριστικές δηλώσεις τόσο του Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων (ΕΣΠΑ)κ. Γ. Γιαννούση όσο και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού ότι: «Τα χρήματα των Βιολογικών είναι απόλυτα εξασφαλισμένα από το ΕΣΠΑ».
Παράλληλα, την σταθερή πορεία των Βιολογικών έρχεται να ενισχύσει με τη σειρά της και η προχθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που εγκρίνει την μελέτη με θέμα: «Προκαταρτικός Προσδιορισμός Περιβαλλοντικών Απαιτήσεων (ΠΠΠΑ) ΕΕΛ οικισμών Μαρκοπούλου, Νέων Παλατίων, Σκάλας Ωρωπού, Χαλκουτσίου και Αυλώνα Δήμου Ωρωπού». Εισηγητής της μελέτης ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βαγγέλης Ηλιάσκος ο οποίος αφού ανέλυσε διεξοδικά τι προβλέπει η μελέτη τόνισε πως: «Είμαστε σε καλό στάδιο και η μελέτη θα περάσει από τις αρμόδιες αρχές για να εγκριθεί και παράλληλα θα προχωρήσουμε στην αγορά του οικοπέδου το οποίο έχει επιλεγεί για τη χωροθέτση της μονάδας επεξεργασίας του Βιολογικού».
Ο κ. Οικονομάκος επισήμανε σε όλους τους τόνους ότι ο Δήμος Ωρωπού έχει ακολουθήσει από την αρχή όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που διασφαλίζουν την καλή πορεία των Βιολογικών, την σίγουρη υλοποίησή τους και δε δέχεται καμία «καφενειακή» κριτική επ’ αυτού. Σημείωσε μάλιστα με νόημα πως: «Οτιδήποτε αμαυρώνει την σχεδιασμένη πορεία των Βιολογικών και αποπροσανατολίζει τους πολίτες θα μας βρει απέναντι. Ξεκινήσαμε με αγώνα την προώθηση του μεγάλου αυτού αναπτυξιακού έργου που έχει ανάγκη ο τόπος μας και θα συνεχίσουμε αταλάντευτα και με περισσότερη σιγουριά για το μέλλον τις προσπάθειές μας για την οριστική έκβασή του».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό