Συνελήφθησαν τρια ατομα για κλοπή από εργοστάσιο στο Σχηματάρι



Κατασχέθηκαν μεταλλικοί δοκοί, βάρους διακοσίων πενήντα (250) κιλών περίπου
Συνελήφθησαν στις (23-11-2012) το μεσημέρι, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 57, 26 και 30 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή συναυτουργία από εργοστάσιο.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε ανενεργό εργοστάσιο, που βρίσκεται στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αφαίρεσαν πέντε (5) σιδερένιους δοκούς, βάρους διακοσίων πενήντα(250) κιλών περίπου, τους οποίους φόρτωσαν στο όχημά τους, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.
Άμεσα η προαναφερόμενη αστυνομική δύναμη, ακινητοποίησε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου και συνέλαβε τους δράστες.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών, έμφορτο με τα κλοπιμαία, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό