Tρόφιμα για τη φουκαριάρα μάνα του Στουρνάρα




«Υπάρχουν άνθρωποι στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ζουν με πολύ λίγα, η μητέρα μου, ο πεθερός μου, η πεθερά μου και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να ζει κανείς με 500 ευρώ το μήνα» δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Στουρνάρας σε τηλεοπτική εκπομπή και προκάλεσε πρωτοφανή κινητοποίηση εργαζομένων.

Στο υπουργείο Οικονομικών συγκεντρώθηκαν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κρατώντας την αφίσα που κυκλοφόρησε η Ομοσπονδία στην οποία εικονίζεται ο Γ.Στουρνάρας με το σύνθημα: «Για τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη, ρε γαμώτο».

Οι εργαζόμενοι παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα αγαθά, ως συμπαράσταση -όπως αναφέρουν- στον υπουργό. Στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρεται ότι: «Eργαζόμενοι και απολυμένοι των ΟΤΑ γέμισαν καφάσια και δοχεία με πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φάβα, μακαρόνια, μουσταλευριά, λάδι, τσίπουρο και πολλά ακόμη ζαρζαβατικά.

»Επειδή δε, ο κ. Στουρνάρας αυτές τις μέρες δίνει μία ακόμη... μάχη να υπερασπιστεί στην Ευρώπη τα συμφέροντα της Ελλάδας και τα δικαιώματα των εργαζομένων και θα χρειαστεί μετά την εξάντληση των διαπραγματεύσεων πρωτεΐνες, εμείς ζητήσαμε να προσφερθούν κοτόπουλα, κουνέλια και αυγά ημέρας» καταλήγει η ειρωνική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό